Női ruházat

Az életben számos módon igyekezzük kifejezni egyéniségünket és hangulatunkat. A legszembetűnőbb módon ezt az öltözködéseden keresztül valósíthatod meg.

Legyél bulizós-pörgős-impulzus személyiség, vagy józan-megfontolt-tervezni szerető, esetleg visszahúzódó-szerény-feltűnést kerülő típus, biztos lehetsz benne, hogy nálunk rá fogsz találni a számodra legmegfelelőbb darabokra.

Ne feledd: érdemes kísérletezni a divat különböző elemeivel, ezáltal a személyiséged újabb oldalát ismerheted meg. És miközben divatosan öltözködsz, a használt ruha vásárlásával a divatlábnyomod is csökkented. Így maradsz hű önmagadhoz.
Környezettudatosan.

Férfi ruházat

Sok férfit a gyakorlatiasság motivál ruhavásárláskor. Szükséged van egy ingre, pólóra, nadrágra, ezért mész, és veszel egyet. Ugyanakkor egyre nagyobb azoknak a tábora, akik a korábban női kiváltságot jelentő divatot egyre inkább a magukénak érzik.

Mi ismerünk titeket és megértjük mindkét típust. Ezért a keresést optimalizálhatod ruhatípus, méret, szín és márka szerint is, hogy biztosan megtaláld az igényeid szerinti ruhadarabokat.

Azonban hadd emlékeztessünk: Néha még neked, a vérbeli férfinak sem árt kilépni a komfort zónájából! Próbálj ki időnként új stílusokat is, mert hidd el, felfedezhetsz olyan ruhákat is, amiről korábban nem is gondoltad volna, hogy illene hozzád!

Kislány ruházat

Minden kislány szíve mélyén lakik egy harcias amazon, egy kényes hercegnő és egy mindenre kíváncsi felfedező. Mindnek szüksége van a maga megfelelő viseletére.

De jaj, milyen gyorsan nőnek! Lehetetlen lépést tartani… gondolnád. Talán van, amit egyszer hordanak csak, mielőtt kinövik.
Gondolj arra, hogy a használt kislány ruhakínálatunk éppen ilyen darabokból áll. Születésüktől egészen kamasz korukig – amikor maguk kezdenek válogatni – megtalálod nálunk a megfelelő ruhákat, hogy biztosítsd az igazi, önfeledt gyermekkort a kis amazonnak, hercegnőnek és felfedezőnek.
Változatosan. Gazdaságosan.

Kisfiú ruházat

Minden a kisfiú lelkében ott lakozik a bátor szuperhős, az elhivatott kutató és a bolondos kópé. Felszabadult játék közben egyik legfontosabb kellékük a ruhájuk, aminek praktikusnak, önkifejezőnek és kényelmesnek kell lennie.

A gomba módra növekvő kis porontyok, persze, hamar túlnőnek minden ruhadarabon, de ha nálunk vásárolsz ez nem okoz problémát, hiszen a használt ruhák az újak töredékéért megvásárolhatók.

Így nyugodt szívvel válogathatsz a kínálatunkból, hogy a kis gézengúz fejlődő egyéniségének legmegfelelőbb kiegészítőire lelj rá. Játszi könnyedséggel.

Kiegészítők

Már meglelted a tökéletes darabot vagy szettet, mégis valami hiányzik a tökéletes összképhez? Bizony, a kiegészítők, bár mellékesnek tűnhetnek, sokszor „felteszik az i-re a pontot”. Egy okosan kiválasztott kiegészítővel egy unalmasabbnak látszó ruha is feldobható, sőt, számtalan új variáció megalkotható vele! Egy megfelelő módon viselt öv, sál, sapka, ékszer vagy táska oly módon egészíti ki a megjelenésed, amitől az különlegessé és egyedivé válik. Pedig az összetevői „csak” használt ruhák. Találd meg Te is a hozzád illő kiegészítőket!

Egyedi ajándékok