Csíkos nadrág, ami karcsúsít - Ezért szeretjük annyira?

A csíkos nadrágok rendelkeznek egy egészen egyedülálló tulajdonsággal. Vizuálisan karcsúsítanak. És még divatosak is. Válassz használt ruha webáruházban!

 

Valószínűleg a legtöbb hölgy szekrényében található legalább egy csíkos nadrág. Nem véletlenül. A csíkos nadrágok rendelkeznek ugyanis egy egészen egyedülálló tulajdonsággal: a viselőjük vizuálisan karcsúbbnak tűnik.

Illetve még magasabbnak is látszik az illető. Így hát egyáltalán nem meglepő az olykor túlzottnak tűnő vonzódás a csíkos nadrágok iránt. Gyakran egyébként nem is tudatos a választás, a hölgyek sokszor gondolkodás nélkül a csíkos nadrágokat szemelik ki a sok-sok egyéb ruhadarab közül.

Persze mindebben az aktuális divat is szerepet játszik. Manapság például igencsak trendinek tekinthetők a csíkos szettek. Legyen szó erőteljesebb vagy halványabb csíkokról, a lényeg, hogy függőleges vonalak legyenek a nadrágon.

Igen, merthogy azok a nadrágok tekinthetők leginkább előnyösnek, amik függőlegesen csíkozottak. A vízszintes vonalak sajnos szélesítik a csípőt. Az ilyen nadrágok viselete csak a nagyon szerencsés alkatúaknak ajánlott.

Egyébként csíkos nadrágokból a culotte verziók és az élére vasalt megoldások a trendik. Illetve ezek tekinthetők a leginkább praktikus választásnak is. Hiszen ezek a nadrágok éppúgy felvehetők egy Vans tornacipővel, mint egy elegáns mokaszinnel. Illetve kiváló választást jelentenek a nyári estékre és az őszi nappalokra egyaránt. 

Kényelmesek és nagyon jól mutatnak… Ráadásul - ahogy fent említettük - karcsúsítanak.

Szóval egyáltalán nem csoda, hogy a csíkos nadrágok olyan népszerűek. Legyen szó fehér és vitorlás kék párosításról. Sötét alapon feketén csíkozottról vagy épp egy élénkebb színű változatról, amin hangsúlyos fehér vonalak futnak végig. A kínálat széles, szerintünk te is találsz hozzád illő csíkos nadrágot.

Nézz körül a DressPack oldalán, válassz a használt ruha webáruházunk óriási kínálatából! 

Végül egy bónusz tipp: ha növelnéd a karcsúsító hatást, ennek érdekében a csíkos nadrágot olyan stílusú felsőrésszel párosítsd, ami kiemeli a felsőtestet. Természetesen a DressPack oldalán ilyen felsőket is találsz.