A természet inspirálta “indián nyár” stílusú szettek

Legyél stílusos az ősz kezdetén is! Inspirálódj a természet által! Hogyan? Vásárolj “indián nyár” stílusú szetteket akár használt ruha webáruházból.

Fiatal hölgy virágmintákkal díszített ruhában relaxál egy természetközeli helyen.

 

Legyél stílusos az ősz kezdetén is! Inspirálódj a természet által! Hogyan?

Az “indián nyár” stílus fő forrása a természet és a nyári életérzés. Ezek a ruhák visszaidézik a nyári hangulatot, de várakozással tekintenek az őszre. A színeket tekintve nem ritkák az élénk megoldások. A díszítést nézve pedig a növényi patternek az igazán tipikusak.

Az “indián nyár” stílusban megjelenik az évszakváltás hangulata. A ruhákon feltűnnek a naplemente árnyalatai és az őszi természetre jellemző halványabb, pasztell színek is.

Konkrétabban: narancsos, rózsaszínes árnyalatok, illetve barnás, pasztell zöld színek.

A komor hangulatú árnyalatoknak természetesen nyoma sincs.

Ne feledkezzünk meg továbbá a nyári szabadság és utazások nyújtotta inspirációs hatásokról se. Ezek általában nem a színekben köszönnek vissza, sokkal inkább a ruhák szabásában és anyagában.

Az “indián nyár” stílust közvetítő ruhák könnyű anyagból készülnek. A len például kifejezetten népszerű alapanyag. De más, természetes összetételű légáteresztő anyagot is gyakran alkalmaznak a gyártás során. Illetve sokszor tűnik fel a ruhákon valamilyen kézműves elem. Számos ruhadarabot tesznek egyedivé hímzéssel, kötéssel vagy különleges festéssel. Plusz gyakran az etnikai hatások is megjelennek. Nem ritkák a dél-amerikai és indián motívumok.

A szabás tekintetében egyértelműen a bő megoldások dominálnak. A nadrágok, a felsők esetében is inkább a lenge verziók tekinthetők népszerűbbnek - ezzel is megidézve a nyári szabadság érzését.

Ugyanakkor praktikusak is. Ezeket a ruhákat többnyire úgy tervezik, hogy az ősziesebb változékony időben is hordhatók legyenek.
 
Végül: a természet közelsége a vásárlási alapelvben is megnyilvánul. A stílus követői esetében a környezettudatos hozzáállás a beszerzésben is tetten érhető. Azok, akik az “indián nyár” stílusban öltözködnek, sok esetben törekednek arra, hogy a kiszemelt ruhák fenntartható gyártással készüljenek. De gyakori szempont az is, hogy a vásárlásra használt ruha webáruházban kerüljön sor.

És te hogy állsz a kérdéshez?

Szívesen öltöznél nyári hangulatot megidéző őszi szettekbe? Ha a válasz igen és a környezettudatosság is fontos számodra, térképezd fel a Dress Pack kínálatát.