Tavaszi divat - A Dresspack kínálatából

Ha szereted a nőies darabokat a 2021-es tavaszi divat lesz a kedvenced. Mutatunk is pár szettet a webshopunk kínálatából.  

Ha szereted a nőies darabokat a 2021-es tavaszi divat lesz a kedvenced. Mutatunk is pár szettet a webshopunk kínálatából.  

Figyelem: A Dresspack webshop-ban használt ruhákat találsz. Minden darabból egyet, a megjelölt méretben és állapotban. Vásárlásnál ezt mindig vedd figyelembe.  

Az idei tavasz nagy trendjei a nőies darabok és a nőies színek. Hódít a virágminta és az egyszerű darabok. Nagy trend még a puffos ujjú és vállú felsők, ruhák. A skinny farmerek helyett a kényelmesebb, elegánsabb darabok a nyerők idén.  

Bár tudjuk, hogy a divatipar mennyire káros a környezetünkre, tisztában vagyunk azzal is, hogy sok nő és férfi számára fontos a divat, és hogy a divatnak megfelelően öltözködhessenek. Attól, hogy másodkézből szerzed be a ruháidat, még ugyan úgy követheted a divatot és öltözködhetsz a legújabb trendek szerint. Ha megnézed az összeállítást, láthatod, hogy több olyan darab is van, ami újra divatba jött. 

Mutatjuk is a darabokat, mik a tavaszi trendek. 

 

Elegáns, kényelmes virág mintás tavaszi hosszú szoknya. A rövid szoknyák helyett idén a hosszú, vagy maxi szoknyák a legdivatosabbak idén. A hosszú szoknyákból is leginkább a lenge, könnyed esésű, esetleg áttetszőbb szoknyák, amik hódítanak. 

 

Újra hódít a bő szárú nadrág, leginkább a kényelmesebb, de elegáns darabok a nyerők. 

 

Bár az élénk színeket nem mindenki szereti, idén biztosan fogsz vele találkozni. Az élénk pink különösen kedvelt lett mostanában. 

 

 

A monokróm szett nlunk még furcsának tűnhet, de Hollywoodban már régóta előszeretettel viselik így a darabokat. A szett lényege, hogy hasonló színű ruhadarabokat veszel fel, néhány árnyalatnyi eltéréssel.

 

 

Irány a Dresspack webshop, ahol további divatos darabot fogsz találni.