Szűrési és keresési lehetőségeink🔎

Összefoglaló, hogy minél könnyebben megtaláld, amit keresel!

Itt a nyár, és ilyenkor előkerülnek a tavaly eltett lenge, laza öltözékeink, hogy ha beköszönt a jó idő viselhessük őket. Amikor átnézzük, akkor mindig akad egy- két olyan, amit most már nem fogunk hordani. Sőt, az is lehet, hogy csak idén nyárra egészen új darabokat is szeretnénk a ruhatárunkba.

A shoppingolás élményét tagadhatatlan, hogy az online téren való keresgélés, kutatás igenis vissza tudja adni. Nem kell feltétlenül autóba ülnünk, vagy buszra szállnunk és elmennünk plusz időráfordítással az üzleteket járni, kivéve, ha magára ennek a folyamatnak az élményére vágyunk. A saját telefonunk bőven elegendő, hogy körbe nézzünk milyen a kínálat. Sőt, néha kifejezetten jobb online böngészni, ha csak arra gondolunk, hogy a képeken láthatjuk hogyan is néz ki egy adott kiegészítő, milyen outfittet visel mellé a modell, és azonnal láthatjuk akár a többi vevő elégedettségét is az adott áru, online oldal kapcsán.

Nem egyszer fordult azonban már elő velem, hogy egy tökéletesnek érzett ruhadarabot, nem mertem megvásárolni. Hogy miért? Mert nem éreztem elég meggyőzőnek, elég megbízhatónak az oldalt. Például nem voltam benne biztos, hogy az adott ruha jó lesz-e rám, ha megérkezik? Vagy például azért, mert a mérettáblázat nem volt elég alapos. Vagy azért, mert utánvéttel szerettem volna fizetni, és erre nem volt lehetőség.
 

Tegyük fel, hogy én most a Dresspack ruhái közül szeretnék valami nyári darabot, mert miért is ne? Mi győzött itt meg?

A ruhadarabok egytől egyig szigorú ellenőrzésen esnek át, legyen szó az anyag minőségéről, a ruha állapotáról, vagy a pontos méretek feltüntetéséről, nem érhet meglepetés a csomag kibontásakor! Sőt minden héten új darabok érkeznek, akciós termékek, minden hétfőn pedig meglepetés kupont kapunk. Kell ennél több?

A több ezer ruha között mindig találunk kincseket! Amikor kiválasztunk egy terméket rögtön megjelenik minden fontos információ az  Adatlap -on: Minőség, méret, anyagösszetétel, jellemzők, mért adatok. Az online vásárlásnál ezek az  információk elengedhetetlenek, hiszen nem tudjuk felpróbálni a megvásárolni kívánt öltözetet. De hogy is vannak ezek a méretek? Tesszük fel a kérdést azonnal, és itt erre is találhatunk segítséget az  Így mérünk  fülre rákattintva, emellett pedig mérettáblázatot is találunk.

     Szűrés      - Legyél céltudatos: Szűkítsd a termék listát a számodra megfelelő darabokra.

Ha céltudatosan szeretnénk szűrni a megtekinteni kívánt ruhadarabokat, akkor arra is van lehetőségünk. A szűrők használatával be tudjuk állítani a számunkra kedvező szűrési szempontokat. Minőség, színek, gyártók, kategóriák, méretek, sőt az anyagösszetételnél különböző anyagok kizárására is van lehetőség például: poliészter

A méret szűrő használata: Hogyan találjuk meg a számunkra megfelelő méretet?

A ruhaméretekre a világon számos különféle szabvány vonatkozik. A gyártók más-más mérettáblázat alapján jelölik a ruhák méreteit. A nemzetközi szabványnak megfelelő méret nem feltétlenül felel meg a ruhanemű címkéjén található mérettel. A ruhában található címkét  a gyártó varrja a termékre az ezen található méret márkától vagy a modelltől függően változhat. Amennyiben ez eltér a nemzetközi mérettől az adatlapon az egyéb méret fül mellett található meg. Ezekre a méretekre sajnos nem tudunk szűrni, de plusz információként megtalálható az adatlapon.

Ilyen méretek például: UK16, EUR42-44

A nemzetközi méretek: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL+

Ezekre a méretekre tudunk szűrni, ha beállítottuk a számunkra kedvező méretet, így tudjuk tovább szűkíteni a listát.

A "Mért adatok" szűrési lehetőségeknél a ruha kategóriától függően megjelennek a ruha lemért adatainak szűkítő sávja. Egy ruháról úgy tudod legegyszerűbben eldönteni, hogy megfelelő lesz-e, ha az általunk végzett méréseket összeveted egy másik ruháddal. Semmi másra nem lesz szükséged csak egy ruhacentire vagy egy mérőszalagra. A mért adatokat így könnyedén letudod szűkíteni. 

[További információ a mérésről] 

Ami még elengedhetetlen amikor online szeretnénk vásárolni, hogy elegendő információt kapjunk a szállítási és fizetési módokkal kapcsolatban, de itt erről is minden információt megapunk a  Szállítási információ  menüpontban.

Végezetül, ha elégedettek vagyunk a jól megpakolt kosarunk tartalmával, akkor a pénztárnál kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbb szállítási lehetőséget, és a fizetési módot. Ha pedig bármelyik darabbal kapcsolatban meggondoljuk magunkat a rendelés leadása előtt, akkor azt könnyedén kitudjuk törölni a kosarunkból. Hiába vagyunk körültekintőek akkor is előfordulhat, hogy nem lesz jó a méret vagy nem úgy áll rajtunk a ruha ahogy elképzeltük. Ilyenkor sincs okunk aggodalomra, csak küldjük vissza 14 napon belül és a vételárat a megadott számlaszámra fogják visszautalni. Egy hasznos tipp ami jól jöhet: Válaszd a FoxPost csomag automatát és így ingyenes lesz a visszaküldés!

A Dresspack.hu webáruházat kifejezetten az online ruhavásárlásra tervezték, nekünk, online vásárlóknak. Így érdemes kipróbálni és élni az oldal adta lehetőséggel. Itt segíteni fognak, hogy minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk!

A Dresspack ruháit jó viselni!

@Eda

 

 

Segíts nekünk fejlődni! 📝Írd meg nekünk e-mailben vagy bármelyik közösségi platformunkon üzenetben/kommentben, hogy

Mi az amin szerinted változtatni kellene a termékek szűrésénél?
Mi az a funkció amit máshol használsz és itt hiányolod?

[Facebook] [Instagram]