Ruha alapdarabok használt ruha webáruházból

Elgondolkodtál már azon, hogy melyek azok a ruhák, amik nem hiányozhatnak egyetlen ruhatárból sem? Kíváncsi vagy? Klikk a használt ruha webáruházunk oldalára.

Egy fiatal szőke hajú hölgy egyszerű szabású kék színű felsőben és kék farmerben üldögél egy kültéren lévő széken az asztalra támaszkodva

 

Ruha alapdarabok, amik nem hiányozhatnak egyetlen hölgy szekrényéből sem

Elgondolkodtál már azon, hogy melyek azok a ruha alapdarabok, amiknek minden hölgy ruhatárában ott kell lenniük? Ha nem, érdemes átfutni ezt a bejegyzést. Már csak azért is, mert ha ezekből a ruhákból tartunk otthon egy-egy darabot, soha nem lesz olyan gondunk, hogy hirtelen nincs mit felvenni. Ráadásul ezek a ruhák nem is drágák. Használt ruha webáruházban legalábbis kedvező áron beszerezhetők.

Melyek azok az alap ruhadarabok, amik egyetlen nő szekrényéből se hiányozhatnak?

Mondjuk a fehér póló ilyen. Nem is gondolnánk, de a fehér póló számos öltözködési vészhelyzetben lehet megmentő. Szinte bármilyen alkalomra felvehetjük és bármilyen más ruhadarabbal kombinálhatjuk. Egyszerű casual szetthez kiváló. Jól mutat szoknyával és nadrággal. Felvehetjük blézerhez és sportos szetthez is. Szóval fehér pólóból érdemes beszerezni párat. 

Ahogy egy sima farmerből is. Kevés az olyan hétköznapi élethelyzet, amikor egy egyszerű farmer ne lenne ideális. Ráadásul ma már egészen megengedő a divat. Vagyis a farmer akár elegáns szettekkel is kombinálható. És munkahelyi környezetben is felvehető.

És ha már a nadrágoknál tartunk: nem árt, ha egy fekete nadrág is ott lapul a szekrényben. Alkalmakra kiváló. Szinte bármilyen élethelyzetben jó választás. Felvehetjük sportcipővel, de egy elegánsabb lábbelivel is hordható. Illetve jól passzol a fehér ingekhez.

Ami megintcsak alap darabnak tekinthető. Egy fehér ing szintén remekül kombinálható különféle szettekkel. Jó farmerhez, kiváló egy egyszínű szoknyához. Vehetünk fel rá pulóvert vagy épp egy blézert, zakót. Esetleg kardigánt, ami szintén hasznos, ha ott van a ruhásszekrényben. Egy kötött verzió amellett, hogy alkalmakra ideális, nagyon praktikus is. Hirtelen jött hűvösebb idő esetén csak felkapjuk, és már mehetünk is.

És ha már praktikum… Egy kényelmes, mindenhez felvehető blúz is bármikor jól jöhet. Egy egyszínű darabbal biztosan jól járunk. Ahogy egy klasszik környakas pulóverrel is. Szerintünk ezekből is érdemes legalább egyet tartani a szekrényben. Megbánni biztosan nem fogjuk.

Szóval ha az alap ruhadarabok adottak, nem lehet olyan élethelyzet, amiben megfelelő ruha nélkül maradunk. Gondold át, neked mi az, ami megvan, és mi hiányzik a ruhatárból. 


Ha pedig kiegészítésre szorul a “készlet”, nézz körül a DressPack oldalán. A használt ruha webáruházunkban biztosan találsz számodra megfelelő alapdarab ruhákat. Méghozzá kiváló minőségben, kedvező áron

Kattints és fedezd fel az aktuális kínálatot!