Szándékosan túlméretezett blézer - Ez az új divat?

Azzal, ha az aktuális szettünkhöz egy nagyobb méretű, oversize blézert veszünk fel, igencsak stílusosak lehetünk. Válassz blézert használt ruha webáruházból!

 

Az oversize blézer trend egyre népszerűbb. Azzal ha az aktuális szetthez egy nagyobb méretű blézert veszünk fel, igencsak stílusossá tesszük a megjelenést.

A nagy divatházak már régóta gyártanak a hölgyeknek oversize blézereket, de a trend a hétköznapi viseletben csak az utóbbi években kezdett elterjedni. Jellemzően a TikTok-nak és az Instagramnak köszönhető mindez. Ma már semmit se ciki felvenni. Mondhatni az egyediség lett a trendi. A divat egyfajta önkifejező eszközzé vált, amire a nagyközönség is rendkívül nyitott. Szeretjük az új dolgokat. És nem csak nézegetni. Ami jól mutat, gyorsan át is vesszük.

Nagyobb a váll rész, a kelleténél hosszabb a “kabátka”? Semmi gond.

A lényeg, hogy egyedi legyél. Amennyiben tetszik a stílus, ne foglalkozz semmivel, bátran vegyél fel egy oversize blézert. Akár szoknyával, farmerrel vagy mondjuk egy sportosabb szettel. Ma már nincs kötöttség. Az elsődleges szempont az, hogy kényelmes legyen a szett és komfortosan érezd magadat. 

A túlméretezett blézerek esetében egyébként a szín és a minta tekintetében sincs különösebb kötöttség. Tény, hogy manapság a barnás árnyalatok és a minimál minták jobban hódítanak, de ha te egy élénkebb darabot szeretnél felvenni, csak bátran. 

Ami pedig a praktikumot illeti… A blézerek őszre rendkívül ideálisak. Ha hidegebb van, felvehetünk alájuk egy pulóvert. De enyhébb időben egy pólóval, egy inggel is remekül párosíthatók. És még a kapucnis pulóver se túlzás alája. 

Legyél egyedi és persze környezettudatos! Vásárolj használt ruha webáruházban!

Ha szeretnéd kreatívan kifejezni a stílusodat, csak bátran a blézerekkel. Nyugodtan válassz akár túlméretezett darabot… Mondjuk nálunk, a DressPack használt ruha webáruházban. 

Ha fontos számodra a környezettudatosság, a kedvező ár és a stílusos megjelenés, téged is érdekelhet az aktuális kínálat. Katt ide a blézerekért!