Örök kedvenceink: az akciós termékek!📣

Tagadhatatlan, hogy mindannyian szeretjük, ha valamihez könnyebben, egyszerűbben vagy épp olcsóbban jutunk hozzá! Van, amikor sokat várunk azért, hogy egy terméknek lejjebb menjen az ára és megvásárolhassuk. Van, amikor csak egy impulzus hatására veszünk meg valamit.

Olyan is van, amikor sok oldalt átböngészünk, hogy megtaláljuk a legjobb és legmegfelelőbb ajánlatot. De olyan is van, amikor meglepésként ér minket egy akció, és tudjuk most le kell csapnunk a termékre! És végezetül olyan is van, amikor felfedezzük a kedvenc oldalunkon: a Dresspack.hu webáruház oldalán az akciós újdonságokat!

Talán azért olyan jó akciós árut vásárolni, mert bennünk van az az elégedettség érzés, hogy most jó üzletet kötöttünk. Egy ilyen szerencsés vásárlással meg is spóroltunk egy bizonyos összeget, amit másra használhatunk fel. Még egy tudatos döntés érzését is adhatja nekünk, hogy most jól választottunk. Igaz, néha azért lesz akciós egy kiegészítő, mert megsérült vagy valamilyen anyaghiba található rajta, de az is lehet, hogy csak azért, mert még nem talált gazdára, és a tulajdonosok így próbálják minél hamarabb kiárusítani, hogy valakihez jó helyre kerüljön és ne csak a fogason lógjon.

Ruházati termékeknél a különböző akciók, leárazások mindig a szezonváltás elött kerülnek fel az árucikkekre. Jön az új kollekció és ilyenkor a teljes árukészletet le kell cserélni. A Dresspack.hu-n is találkozhatunk ilyen akciókkal hiszen itt is folyamatosan cserélődnek a szezonális termékek és természetesen kedvezményesen lehet hozzá jutni ilyenkor a kifutó darabokhoz. Emellett az egész szezon alatt megtalálhatóak a külön fajta akciós ruhák, kiegészítők! Érdemes gyakran ezeket is lecsekkolni, mert mindig bekerül valamilyen felső, alkalmi ruha vagy kiegészítő ide is. És lehet épp egy olyan dress az, amelyik annyira tetszett, de nem vettük meg, mert drágának ítéltük. De most akciósan biztosan megvásárolnám! 😉

Fontos kiemelni, hogy az akciós termékeket nem a minőségük vagy esetleges sérülés miatt lehet megvásárolni kedvezményes áron! Ezek a termék is kiváló állapotúak!  Sokszor még egy üzletben is előfordul, hogy úgy vásárolunk meg egy ruhadarabot, hogy nem vesszük észre rajta a hibát. Itt nem kell emiatt aggódnunk! Az egyik kulcsmondatuk: "Átnézzük helyetted is, csak olyan terméket töltünk fel webáruházunkba, amit mi is szívesen felvennénk!"

Valljuk be, az akciós termékek az örök kedvenceink.

Bátran csapjunk le rájuk, és lepjük meg magunkat vele! Emellett, éljünk a kupon felhasználási lehetőségekkel is, hiszen nekünk vásárlóknak találták ki! A Dresspack oldalán jelenleg hétindító kuponkedvezmény van, ahol minden héten más-más kategória kerül reflektorfénybe.

Hétfőtől - Szerda éjfélig a „Heti kupon!” címkével ellátott termékek 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg! Iratkozz fel a hírlevélre, hogy meg kapd a kuponod!

Még nem iratkoztál fel? Szeretnél többet megtudni?

[További információ - Hírlevél feliratkozás] 

Azt se feledjük, ha a Dresspack.hu webáruház darabjai közül vásárolunk, akkor bizony nem csak jól is járhatunk vele, de még a környezetünkért is teszünk.

A Dresspack ruháit jó viselni!

@Eda