Neon színű ruhák használt ruha webáruházból

Ha feldobnád kicsit a stílusodat, bátran válassz élénk, neon színű ruhákat. Akár olyan egyedi darabokat, amikre csak használt ruha webáruházban bukkanhatsz.

Egy fiatal lány csillogó háttér előtt neon színű felsőben fényképezőgépet tart a kezében.
Fotó: Thirdman

 

Ha nyár, akkor vidám színek. Mondjuk neon árnyalatok. Ha feldobnád kicsit a stílusodat, bátran válassz az idén élénk, neon színű ruhákat. Akár olyan egyedi darabokat, amikre csak használt ruha webáruházban bukkanhatsz.

Az aktuális trendek: Mit mutatnak az idén a kifutók?

Az előrejelzések szerint idén is óriási népszerűségnek örvendenek a neon szettek. Igaz, nem feltétlenül a neon-zöld és a neon-rózsaszín lesz a sláger. Az alapdarabok mellett a narancs, a kékeszöld és a lila neon változatai is divatosnak tekinthetők. És nem csak a felsőkre igaz ez. Gyakorlatilag bármilyen ruhadarab és kiegészítő esetén trendi lesz a neon szín.

Persze azért nem mindegy, hogy mit mivel veszünk fel… 
 

Hogyan viseljük a neon ruhákat? Stílus tippek és trükkök

A neon színek általában már önmagukban is figyelemfelkeltőek, ezért érdemes azokat egy egyszerűbb, letisztultabb stílushoz társítani. Mondjuk egy neon színű felsőhöz inkább egy visszafogott, egyszerűbb kiegészítő ruhadarabot válassz. A fehér és fekete például mindig jól passzol a neonhoz. Gyakorlatilag bármilyen neon árnyalathoz illik ez a két szín.

Ha mondjuk egy neon felsőt választasz, nézz hozzá például egy fekete farmer shortot. Vagy például egy fehér szoknyát. Akár lengébb nyárias változatot.

És, hogy miért haszált ruha webáruházban keressünk neon színű szetteket?

Mert igazán egyedi, kedvező áron beszerezhető darabokra csakis használt ruha webáruházban bukkanhatsz. Neon színű ruhákból általában jelentősebb a választék a second hand shopok-ban. Itt valódi kincsekre lelhetünk. Ugyanakkor ne feledjük, hogy használt ruha webáruházban vásárolni környezettudatos dolog is. Szerintünk ez sem elhanyagolható szempont.

Szóval ha jó idő, akkor neon színek. Ha te is szereted a vidámságot sugárzó nyári szetteket, nézz körül a DressPack webáruház kínálatában. Biztosan találsz hozzád illő neon színű ruhákat. 

És persze ne feledd a kiegészítő darabokat se! Nadrágok, szoknyák is nagy választékban érhetők el a használt ruha webáruházunkban.