Ha ősz, akkor kardigán - Szerezd be használt ruha webáruházból

Nálad is az őszi ruhatár alapdarabja a kardigán? A válasz valószínűleg “igen”. A kardigán divatosabb, mint valaha. Szerezd be használt ruha webáruházból.

Egy hölgy az őszi időszakra szánt használt ruhák közül kiválaszt egy kardigánt.

Nálad is az őszi ruhatár alapdarabja a kardigán? Ha a válasz “igen”, akkor valószínűleg te is tudod, hogy a kardigán manapság több, mint egy, változékony időben felvehető praktikus ruhadarab… A régi divat trendek erősödésével a kardigánok is egyre többször kapnak meghatározó szerepet az őszi szettekben.

A kardigán divatosabb, mint valaha.

A kardigánokhoz való kötődésben kétségtelenül a praktikum játsza az elsődleges szerepet. Ezek a ruhadarabok ugyanis az úgynevezett átmeneti időben kiválóan használhatók plusz rétegként. Nem túl melegek, de mégis melegítenek. Ráadásul könnyen felvehetők és levehetők. Nem szükséges begombolni, de ha hűvösödik az idő, bármikor zártabbá tehető. 

Viszont az időjáráshoz köthető praktikum csak egy dolog. A kardigán egy olyan ruhadarab, ami hétköznapi viselettel is jól párosítható és elegánsabb szettel is jól mutat. Sőt, léteznek már sportosabb verziók is. Olyan darabok, amik mondjuk térdig érnek és még gomb vagy cipzár sincs rajtuk.

De mi a helyzet a divat kérdésével?

Egyesek szerint a kardigán nem éppen divatos kiegészítő… Pedig a trendek körforgásával megint oda érkeztünk, hogy kardigánt viselni stílusos dolog. Ahogy erősödik a vintage divat, úgy lesz egyre népszerűbb kardigánt felvenni. Egyáltalán nem túlzás manapság olyan ikonikus darabokban mutatkozni, amik az 50-es, 60-as évekre voltak jellemzőek… 

Szóval csak bátran a kardigánnal! És ne csak azért vásárolj ilyen felsőt, mert ősszel praktikus. Bátran hódolj a divatnak is.

És hogyan lehetnél még trendibb? 

Mondjuk, ha fenntartható módon, használt ruha webáruházból szerzed be a kardigánt. Legyél környezettudatos és vásárolj vintage darabokat!
 

Nézz körül a DressPack oldalán, és találd meg a leginkább hozzád illő kardigánt! Mutatjuk a kínálatot.