Fesztivál kínálat: Kincskeresésre fel!💎

Már javában tart a fesztivál-szezon! Talán már neked is fel van írva a naptáradba, hogy mikor, melyik eseményre látogatsz el, de amíg számolod a hátralévő napokat nézz be hozzánk, nálunk biztosan találsz pár fesztivál darabot!

Mindenki tudja a fesztiválozás sajnos nem olcsó mulatság. A borsos árú belépő csak a kezdet, de ott az útiköltség, a horror áron megvásárolható ételek és italok, illetve a szállás költsége is. Egy ilyen kiruccanás alatt olyan könnyen eltapsolhatod több havi fizetésed összegét, hogy észre sem veszed.

Ezért az egyik legjobb tanács, amit adhatunk az, hogy spórolj, amennyit csak tudsz. Persze ha tapasztaltabb fesztiválozó vagy, akkor ezzel nem mondtunk újat és talán már hónapok óta gyűjtögetsz, de ha ez még nem jutott eszedbe, akkor most sincs késő elkezdeni!

Mindannyiunknak ismerős az az izgalom, amit egy utazás előtt érzünk, amikor becsomagolunk a poggyászunkba. Mit vihetnénk magunkkal? Nagyon fontos, hogy a kikapcsolódás meghatározza az öltözékünket is, és mivel a bőröndünk térfogata és a súlycipelésünk is véges, ezért mindig döntenünk kell, hogy mit pakoljunk el.

Biztosan előfordult már velünk, hogy kifejezetten a nyaralás miatt vásároltunk ruhát, vagy éppen egy fesztivál miatt. Hiszen miért ne akarnánk egy különleges élmény kapcsán mi is valami különlegeset viselni? Ha mindenképp szeretnéd bővíteni a ruhatárad most segítünk, hogy old meg a legolcsóbban!

Kiakarsz tűnni a tömegből? Elég bevállalós vagy? Vagy az egyszerűbb darabokat keresed? Itt mindent megtalálsz! Pont erről szól a „kincskeresés”! A hetente frissülő árukészlet böngészése mindig segít ráakadni egy hozzád illő különlegességre.

Használt ruhát mindig olcsóbban fogsz tudni beszerezni, így akár egy márkásabb ruhát is magadénak tudhatsz az eredeti ár töredékéért. Nem beszélve arról, hogy a használt ruha vásárlással a pénzeddel a kis vállalkozásokat támogatod!

@Eda

 

 

 >> Felsők    >> Egész ruhák    >> Nadrágok    >> Szoknyák