Csinos és kényelmes - Culotte nadrág a nyárra

Csinosak szeretnénk lenni, de azért a kényelemről se mondanánk le? A culotte nadrág ideális választás. Nézz körül a használt ruha webáruházunkban!

Hölgyek elegáns culotte nadrágban sétálnak egymás mellett.
Fotó: Sam Lion

 

Csinosak szeretnénk lenni, de azért a kényelemről se mondanánk le? Ennek az elvárásnak maximálisan megfelelnek a culotte nadrágok.

Ezek a ruhadarabok laza, bokáig, lábszár közepéig érő bő szárral rendelkeznek. A szabásuk a csípőtől egészen a lábig szélesedik. Az anyaguk általában könnyű, így nyárra kiváló választás.

Ugyanakkor egyáltalán nem sablonos viseletről beszélhetünk. A culotte nadrágok mintázata többnyire egészen egyedi. Rengeteg féle változatban készülnek: a csíkostól kezdve a virágmintáson át az élénk színű változatokig óriási a kínálat.

Ami természetesen nem azt jelenti, hogy a culotte nadrág csak feltűnő formában lenne kapható. Minimál, visszafogott, pasztell színű megoldások is fellelhetők a kollekciókban. 

Ahogy rövid és hosszú fazonúak is. Vannak culotte nadrágok, amik egészen bokáig érnek, más változatok pedig inkább short-nak tekinthetők.

Legalábbis a nyári megoldások.

Merthogy culotte nadrágból őszi és téli formátum is kapható. Nem ritka, hogy vastagabb anyagból is készül ilyen ruhadarab.

A culotte nadrágok egyébként egyfajta kifinomultságot sugároznak. Ezzel együtt eleganciát is. Ennek köszönhetően akár eseményekre is felvehetők. De természetesen hétköznapokon is nyugodtan hordhatók. Továbbá remekül párosíthatók más ruhadarabokkal és még alakbarátnak is tekinthetők.

Szóval mondhatni: minden hölgy szekrényében ott a helye ezeknek a ruhadaraboknak.

Ha te is így véled, nézz körül a használt ruha webáruházunk oldalán, rengeteg féle culotte nadrág és hasonló stílusú ruha található nálunk. Klikk a DressPack shopra!👉