Crop top felső a forró nyári napokra - Használt ruha webáruházból

A stílus retro, ettől függetlenül ma is nagyon divatos - mindamellett, hogy a kánikulában nagyon is praktikus ruhadarab. Vásárolj a nyárra crop top felsőt!

Vidám fiatal hölgy fehér crop topban és zöld színű bő szárú nadrágban.
Fotó: Laura Oliveira

 

 

Crop top felső a forró nyári napokra

A stílus ugyan retro, ettől függetlenül ma is nagyon divatos - mindamellett, hogy a kánikulában nagyon is praktikus. Ha a forró nyári napokra keresel valamilyen trendi felsőt, nézz körül a crop top-ok között.

De mi is pontosan az a crop top?

Az olyan női felsőket hívjuk crop top-nak, amiknek az alja magasan vágott, így látható a has rész. Az ilyen felsők hosszúsága változó lehet. Az egészen magasan vágottól az épphogy megrövidített póló verzióig rengeteg féle létezik belőle. Így szinte mindenki találhat magának ideális crop top felsőt. 

Persze önbizalom azért kétségkívül kell a viseléséhez. Némi magabiztosságra ugyanis szükség van ahhoz, hogy felvegyünk olyan felsőt, amiben kilátszik a hasunk. De miért ne lenne meg az önbizalom…?

Csak bátran, legyél önmagad! Ha crop top-ban jól érzed magad, viseld magabiztosan. A nyár amúgy is a szabadságról szól…

Fontos azonban számolni azzal, hogy a crop top-ok alá megfelelő alsónemű is szükséges. Sokszor egy sportmelltartóval jól kombinálhatók.

Egyébként a crop top-ok szinte minden alkalomra ideálisak. Legalábbis léteznek belőlük egészen elegánsak és sportosabb megoldások is. Szóval legyen szó nyári buliról vagy egy forró munkanapról, a crop top jó választás.

Meg ugyebár más szettekkel is jól kombinálható. Akár egyszínűről, akár mintás crop top-ról van szó, jól illeszthető más szettekhez. Crop top-ból még ing formátumú megoldást is találsz…

Szóval ha nyári felső, akkor crop top. Ha pedig egyedi stílus és fenntartható vásárlás, akkor használt ruha webáruház. Mutatjuk a kínálatot 👉