A kedvenc napunk a csütörtök!🤩

A hét napjai közül bizonyára mindenkinek vannak kedveltebb napjai, és olyanok is, amiket nem szeret. Például gondoljunk csak Garfield-ra, aki utálja a hétfőt és legszívesebben kitörölné a naptárból. Valljuk be, néha mi is ezt tennénk. Csakhogy párnap elteltével mindannyian tudjuk, hogy közeledik a hétvége.

A csütörtök, a hét azon napja, amikor már csak egy nap választ el minket ettől. Milyen jó érzés is mikor tudjuk, mindjárt jöhet egy kis lazítás! Talán kikapcsolhatjuk a telefonunkat, indulhatunk a rokonokhoz, időt szánhatunk arra, amire mi szeretnénk. Már csak egy nap van hátra, és utána nem kell az ébresztő hangjára felkelnünk, és talán kicsit lustálkodhatunk is.

Azonban nem a hétvégéről fog szólni ez a kis történet, hanem a hét negyedik napjának még egy különleges tulajdonságáról, amiért igazán szeretni lehet. Ugyanis, amióta a Dresspack új és használtruha webáruház kedvelője és elégedett vásárlója lettem, nekem a csütörtök nem csak emiatt lett a kedvenc napom!

Ugye sejtitek, hogy miért is? Csütörtökön árufeltöltés! Minden héten új ruhák érkeznek! 

Gondoljunk csak bele, hogy milyen jó az, hogy minden héten van egy nap, amikor váratlan újdonságokat nézhetünk meg! Nem kell egy tavaszi vagy nyári kollekcióra várakoznunk; főleg, hogy itt mindenféle színben, stílusban, fazonban és szezontól függetlenül találunk felsőket, nadrágokat, szoknyákat, kiegészítőket. Ráadásul nem kell odautaznunk, hogy megnézhessük milyen friss ruhadarabokkal gazdagították a kínálatot, hanem csak egy kattintás választ el minket az új élménytől minden héten.

Ki ne tudna beleszeretni abba, hogy minden héten meglepik a legkülönlegesebb textíliákkal, hiszen az lehet akármelyik márka darabja, akármilyen színű és új vagy használt is? Mindezt kényelmesen: online? És ha aznap nincsen lehetősége az embernek megnézni az új kollekciót, akkor másnap péntek, és utána már kezdődik a hétvége. Ez a különleges nap a legjobb helyen van a héten.

@Eda

 

Úgyhogy ne feledjük, ha csütörtök akkor árufeltöltés! Te is mindig várod a csütörtököt? Nézz szét az újdonságok között!